• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/cetin_medikal
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber
Hasta Yatağı Teslimatları

Hasta yatağı ödeme

Aylık Kiralık Hasta Yatağı

Karyola Kiralama İzmir

Hasta Karyolası Kiralama

Anasayfa


     3 Motorlu Elektrikli Hasta Karyolası HKİ-4055

   
Ürün Kodu : HKİ-4055
Ürün Özellikleri
Baş ve ayak kısmı kalkar asansörlü 3 motorlu hasta yatağı.
        Detaylar
 
 
Detaylar

  Asansörlü Elektrikli Hasta Karyolası-4055

  Hasta karyolası, baş ucu ve ayak ucu hareketini dual tipi (çift) elektrikli motor ile yapar. Üçüncü motor ise karyolanın yükselmesini sağlar. Bu motorlara el kumandası ile hareket verebilir, karyolanın tüm fonksiyonlarını kontrol edilebilirsiniz.

  Ölçüler:

  Karyola: 203x107cm

  Yatak: 190x90cm

  Yükseklik: 51-79 cm

  125 mm‘lik çapraz frenli tekerlere sahiptir. Takmatik montaj ile baş ve ayak ucu montaj kolaylığı sağlar. Sırt kısmı 70 derece açıya kadar ayarlanabilir. Diz kısmı ise 35 derece ayarlanabilir açıya sahiptir. 360 derece dönebilen dört adet tekerlek mevcut olup iki tekerlekte kilit mekanizması bulunur. Hastalarda oluşan yaraları engelleyen özel olarak tasarlanmış lazer kesimli sıvı geçirmez yatağı ile birlikte teslim edilmektedir. Hasta karyolası yanında havalı yatak için sitemizdeki havalı hasta yatakları menüsünü inceleyebilir, hastanıza en uygun yatağı seçebilirsiniz.

  Teslimat Hakkında

  İzmir ili ve çevresinde hasta karyolası ve havalı yatak satın almak ve kiralamak isteyen müşterilerimize mümkün olduğu kadar hızlı hizmet vermekteyiz. Hasta karyolaları, sipariş onayından itibaren en az 24 saat içerisinde teslim edilmektedir.

  Çetin Medikal, hasta yataklarında değişik seçenekler sunmakla kalmaz aynı zamanda hasta karyolası kiralama hizmeti de vermektedir. Sitemizde görülen hasta yatağı ve karyolaları birebir ürün resimlerinden oluşmaktadır; isteğiniz doğrultusunda Çetin Medikal’i ziyaret edebilir ve karyolaları yerimizde inceleyebilirsiniz. Havalı yatak almak isteyen müşterilerimize özel fiyatlarla baklava dilimli ve boru tipi havalı yataklar sunmaktayız.

  Servis kurulum ve nakliyede merkeze yakın bölgeler için ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Merkez ilçelerimiz dışındaki yerlerde km bazında nakliye ücreti alınmaktadır. Hasta yatağı kiralama işlemi en az bir aylık olmak üzere yapılmaktadır. Hasta yatağı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri doğru ürünü doğru hastaya almaktır. Hastanıza uygun ürünleri seçebilmek için sitemizdeki ürünleri detaylı inceleyebilir veya bizimle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

Ücretsiz Kurulum!
Kapıda Nakit veya Kredi Kartıyla Ödeme Yapabilirsiniz!
 
 
Karyola Kiralama

motorlu hasta karyolası izmir

Kiralık Tekerlekli Sandalye

Aylık,Haftalık,Günlük Kiralık Tekerlekli sandalye

Hasta Bezleri