• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/cetin_medikal
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber
Hasta Yatağı Teslimatları

Hasta yatağı ödeme

Aylık Kiralık Hasta Yatağı

Karyola Kiralama İzmir

Hasta Karyolası Kiralama

Anasayfa


     Lazımlıklı İki Motorlu Hasta Karyolası HKİ -151T

   
Ürün Kodu : HKİ-151T
Ürün Özellikleri
Klozet sürgülü iki motorlu hasta karyolasının başucu ve ayakucu el kumandası ile hareket ettirilebilir. 2 yıl motor garantili hasta karyolasıdır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Lazımlıklı Hasta Karyolası

Lazımlıklı hasta karyolası

Hasta Yatağı Destek Hattı

 

Lazımlıklı hasta karyolasının yatağında yer alan lazımlık deliği temizlenme özelliğine sahip süngerle desteklenmiştir. Tekerlekleri 360 derece dönebilen hasta karyolası, özellikle hasta karyolası transferinde kolaylık sağlar. Hastanın yanı sıra hasta bakımını yapan kişiler için de kullanım kolaylığı sağlayan medikal ürünlerimiz, tedavinin ev ortamında sağlıklı ve rahat bir şekilde devam edebilmesi için büyük bir öneme sahiptir.

Karyola modellerimizin her iki yanında yer alan korkuluklar hasta güvenliğini sağlar ve demir malzemeden üretilir. Hasta karyolası paketi içerisinde bir adet lazımlıklı sünger yatak ve serum askısı bulunur. Opsiyonel olarak havalı yatak, tekerlekli sandalye, tutunma kolu, yemek masası ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

Özellikler

2x4500 Newton gücündeki motor ile çalışmaktadır.

Karyola platformu çelik malzemeden üretilmektedir. Platform, başlık ve korkuluklar kararma, aşınma ve paslanmaya karşı elektrostatik boya ile boyanmaktadır.

Başlıklar çelik boru ve içerisindeki MDF malzeme ile dizayn edilmektedir. 

Boru tipi demir korkuluklar, karyola iki yanında bulunan ve hasta güvenliğini sağlayan özel korkuluklardır.

Korkulukları pimleri ile yukarı aşağı hareket ettirebilirsiniz.

Elektrikli el kumandası ile sırt ve ayakucunu yönlendirebilirsiniz. 

Lazımlıklı hasta karyolası motoru, 60 cm uzunluğundadır ve karyola şasesi altında bulunur.

Klozetli Hasta Karyolası Ölçüleri

  1. Yükleme Kapasitesik: 120 kg.

  2. İç Yatak Ölçü: 190 x 90 x 10 cm

  3. Tekerlek Çapı: 10 cm

  4. Sırt Açısı: 90 derece

  5. Ayak Açısı: 35 derece

  6. Karyola yüksekliği: 40 cm

Hasta Karyolası ve Yatağı Kiralama ve Satış Merkezi

Hasta karyolası, yaraları engelleyen ve özel olarak tasarlanmış sıvı geçirmez yatağı ile birlikte teslim edilmektedir. Hasta karyolası yanında havalı yatak temini için sitemizdeki havalı yataklar menüsünü inceleyebilir, hastanıza en uygun yatağı seçebilirsiniz.

"Hasta karyolası satış ve kiralama bizim işimiz diyor, satış merkezi ve online sitemiz ile hizmetimizi sunuyoruz." Hasta yatakları alanında iddialıyız; iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu hasta karyolalarımız ile tüm İzmir, Aydın ve Manisa illerimizde hasta karyolası ve havalı yatak ihtiyacı olan müşterilerimize mümkün olduğu kadar hızlı hizmet vermekteyiz. Ayrıca tüm illerimize kargo ile gönderim yapmaktayız.

"Hasta karyolaları satışı ve kiralanmasında akla ilk olarak Çetin Medikal gelir."

İzmir ili ve çevresinde hasta karyolası ve havalı yatak satın almak ve kiralamak isteyen müşterilerimize mümkün olduğu kadar hızlı hizmet vermekteyiz. Hasta karyolaları, sipariş onayından itibaren en az 24 saat içerisinde teslim edilmektedir.

   
Çetin Medikal hasta karyolalarında yalnızca değişik seçenekler sunmakla kalmamakta, aynı zamanda hasta karyolası kiralama hizmeti de vermektedir. Sitemizde görülen hasta yatağı ve karyolaları birebir ürün resimlerinden oluşmaktadır; isteğiniz doğrultusunda Çetin Medikal’i ziyaret edebilir ve karyolaları yerimizde inceleyebilirsiniz. Havalı yatak almak isteyen müşterilerimize özel fiyatlarla baklava dilimli ve boru tipi havalı yataklar sunmaktayız.

Sipariş ve Teslimat

İzmir ilimize hasta karyolası siparişlerimiz 3 saat içerisinde teslim edilmektedir. Aydın, Manisa, Denizli Muğla ilçelerimizdeki siparişlerimiz 1-2 gün içerisinde teslim edilmektedir. Diğer ilçelerimizdeki siparişlerimiz gün içinde kargoya verilir ve 2-7 gün içerisinde teslim edilir.

Teknik Servis ve Arıza

Hasta karyolalarımız güçlendirilmiş platformu, başlık ve korkulukları ve arıza yapma olasılığı düşük motoru ile yıllarca güvenle kullanılmaktadır. Meydana gelen arızalar ile firmamız kendi teknik servis ve bakım ekibiyle ilgilenmektedir.

 
 
Karyola Kiralama

motorlu hasta karyolası izmir

Kiralık Tekerlekli Sandalye

Aylık,Haftalık,Günlük Kiralık Tekerlekli sandalye

Hasta Bezleri